Welkom bij Equinoxio - Massagepraktijk

 

Volgens deskundigen zijn massages waarschijnlijk het oudste therapeutische hulpmiddel dat mensen hebben gebruikt om een ​​natuurlijke remedie tegen pijn te bieden. In de loop van de tijd zijn deze technieken geperfectioneerd, resulterend in verschillende soorten massage, van ontspanning tot sensueel; specifiek passeren van de therapeutische (massagetherapie) van het gezondheidsveld en dat van het sportveld, gericht op het verbeteren van fysieke activiteit.
Massages zijn een ontspannende en therapeutische ervaring. De effecten zijn niet alleen op fysiek niveau, de geest reageert ook op de menselijke aanraking. Tijdens de massages ontspannen we lichaam en geest en neemt onze energie toe.

 

Massages hebben veel voordelen, bijvoorbeeld:

 

Ze helpen ons te ontspannen
Ze helpen ons lymfestelsel
Ze verbeteren de bloedsomloop
Ze helpen gifstoffen te verwijderen
Ze kalmeren spierpijn
Ze helpen het klierstelsel te stimuleren dat hormonen stabiliseert.
Ze helpen de druk op de rug, nek en gewrichten te verlichten die wordt veroorzaakt door een slechte houding of spierzwakte.
Helpt u beter te slapen

 

Massages variëren van therapeut tot therapeut, waarbij elke beoefenaar elementen van verschillende technieken en zijn eigen persoonlijke stijl toepast.

 

 

 

Therapeute

 

Mijn naam is Pamela Heerdink en ik woon sinds 2010 in Nederland. Omdat ik met een Nederlandse man getrouwd ben, ben ik naar dit land verhuisd.
Ik ben geboren, getogen en opgeleid in Ecuador - Zuid-Amerika. Ik ben afgestudeerd als fysiotherapeut en heb 14 jaar gewerkt in zowel medische als ontspannende gebieden. Helaas is mijn diploma niet geldig in Nederland, maar ik heb een nieuwe opleiding gevolgd die direct verband houdt met mijn vorige opleidingsberoep, massagetherapeut.
Gedurende mijn professionele leven heb ik geprobeerd om meer te leren en daarom heb ik veel cursussen gevolgd om mijn opleiding te verbeteren

 

 

Het verschil tussen masseur en massagetherapeut.

Een masseur en een massagetherapeut doen hetzelfde werk, maar hun kennis is anders vanwege hun opleiding.
Een masseur leert fundamentele massagetechnieken.
Een massagetherapeut bestudeert de constitutie van het menselijk lichaam, bijvoorbeeld osteologie, anatomie, myologie evenals huidziekten en ook massagetechnieken.

 

 

Equinoxio

 

Het is het begin van een geweldig project dat ik had uitgesteld om naar Nederland te verhuizen, om een persoonlijk project uit te voeren.
Ik ben begonnen met veel enthousiasme en energie, om alles wat ik heb geleerd op academisch en ook gevoelig niveau aan te bieden. Ik heb veel geleerd, maar ik weet dat ik veel meer te leren heb naarmate de tijd verstrijkt. Ik maak er gebruik van om te leren over nieuwe ontspannende, genezende therapieën.

 

Equinoxio betekent: balans – evenwicht. Lichaamsbalans

 

Inloggen
equinoxio.nl - site by site by Kant en Klare site uw eigen unieke website!